Natchitoches
Door: Kitty
Blijf op de hoogte en volg Kitty
17 September 2019 | Verenigde Staten, Natchitoches
Hierna op weg naar een Alligator Park, helaas pindakaas dat is alleen op zaterdag en zondag open. Maar gelukkig waren we niet de enigste die hier naartoe waren gereden.
Er was op een half uurtje rijden ook een Indianendorp, dan maar daarheen. We hadden wel gelezen dat je van te voren moest bellen, maar ja dat kunnen we niet. Stond in het boekje dat het gewoon open zou zijn. Maar ook nu hebben we weer pech. GESLOTEN.
Dan maar terug naar Natchitoches, want het was ondertussen best laat en we wilden wel wat eten. Dus de auto neergezet en aan de wandel. Lekker geluncht, René had garnalen, met orka en grits. Okra is een groente en grits is maisgriesmeel. En ik had heerlijke kikkerbilletjes. Deze keer waren ze gefrituurd. Echt een aanrader.
Toen de auto bij het hotel gezet, op de kamer even een boekje gelezen. Ook hier hebben ze een wandeltocht langs bezienswaardigheden. Die zijn we ook even wezen lopen.
Ondertussen alweer bijna tijd om te gaan eten. Echt heel veel honger hadden we nog niet, maar ja om 21.00 uur krijg je hier niks meer. Wel hebben we nog even op ons romantische bank gezeten aan het water.
En nu zit ik weer me verslagje te typen voor jullie. Morgen hebben we weer een verhuisdag, gaan we weer naar een nieuwe plaats. Waar......... dat lezen jullie morgen.
Slaap lekker en tot morgen Kitty
17 September 2019 - 07:26
Hilda:
Wordt wel erg romantisch op de bankjes.wat genieten jullie . Maar uitgerust terug komen betwijfel ik. -
17 September 2019 - 08:34
Ingrid.:
Ik geniet toch zo van je verhalen, zie het ook zo voor me.....Mooie belevenissen Kitty... Geniet ervan..... -
17 September 2019 - 10:38
Betty:
Mooi om het nu in het echie allemaal te zien. Ik heb er pas een paar boeken over gelezen, met kromme tenen, hoe die slaven er behandeld werden echt verschrikkelijk. Op een paar goede te na gesproken.
Een hele fijne dag weer vandaag en ik kijk uit naar het verslag. Groetjes Betty -
17 September 2019 - 11:08
Ria :
Wat een mooie reis maken jullie samen .je kan er wel een reis boek van maken .ik wens jullie nog veel plezier de dagen tellen af voor je het weet zijn jullie weer thuis gr -
17 September 2019 - 11:18
Patrick.:
Gaat lekker daar.
Geniet er nog maar van !!!
Hier regent het.