Shoppen
Door: Kitty
Blijf op de hoogte en volg Kitty
31 Augustus 2023 | Nederland, America
Na een spooknacht, ik voelde me gisterenavond niet lekker dat ik naar bed ging. Nou dat is ook gebleken, gespuugd en de diarree gehad. Maar vandaag werd ik geroepen door Fenrir, dan ben je gelijk vrolijk als die je wakker maakt. En ik was ook opgeknapt waarschijnlijk iets verkeerds gegeten. Kim en Linde waren broodjes halen. Linde wilde wel alleen, maar het is net even te ver om alleen te gaan. De dag was alweer in gedeeld: Fenrir had om 9.30 uur een soort zwemles, Linde ging weer paardrijden en op FB ben ik lid van een site die kleding verkoopt voor grotere maten. Je kan alleen op afspraak dus die had ik thuis al gemaakt. Het was ongeveer 3 kwartier rijden. Dus zo gingen Kim en ik ook een dagje op.pad. Fenrir vond het helemaal niks, hij kreeg een ding om en daar moesten dan opdrachten mee gedaan worden. Nou die band was het niet die wou meneer niet om. Dus Patrick is zelf maar wat met hem gaan doen. Linde had vandaag paardje Bambi. Het regende alleen heel erg Dus had René een plu meegenomen. Alleen die mocht hij niet ophouden tijdens de wandeling. Die was dus zeiknat geregend. Kim en ik zijn heel goed geslaagd. Ik een paar jurken en tuniekjes. En Kim een warm vest een rok en ook een tuniekje. Die vrouw was net terug van vakantie, ze kan gelijk weer weg hahahaha. Ondertussen was het lunchtijd en zijn we op aanraden van die vrouw ergens heen gereden. Jammer van het weer want het lag aan de Maas met een heel groot terras. Toen nog een paar boodschapjes gedaan en terug naar het huisje. René en Patrick waren nog in het zwembad. Maar kwamen niet veel later ook thuis. Toen was het wat gaan we eten. Patrick en Kim wilde wel op het park wat eten. Bellen om te reserveren blijkt het gesloten te zijn. Toen zijn we naar Horst gereden, gisteren hadden we daar ook Chinees gehaald en dat lag aan een pleintje met allemaal restaurantjes. We hebben hier heerlijk gegeten, en René en.ik helemaal want Patrick en Kim betaalde. Thuis gekomen de kids op bed en wij nog even gekaart en een bordspel gedaan. Nu legt iedereen op één oor en dat ga ik ook doen. Morgen weer een volle dag dus snel lekker slapen. Weltrusten en tot morgen doeiiii Kitty
31 Augustus 2023 - 00:52
Jiannoula :
Wat een ellende. Gelukkig ben je weer opgeknapt. Toch weer een dag met avonturen. En lekker genieten.
ben benieuwd naar morgen of euh vandaag eigenlijk [e-1f600][e-1f33b]
31 Augustus 2023 - 08:32
Ria :
Wat naar dat je zo ziek was maar gezellig met Kim gewinkeld en de rest vermaakt zich prima fijne dag het is alweer de laatste gr
31 Augustus 2023 - 08:38
Hilda Zuidema:
Fijn dat je zo snel opknapte toch je toch lekker shoppen. Vandaag nog genieten. Morgen is het helaas weer inpakken.
31 Augustus 2023 - 09:51
Reny:
Fijn dat je weer op geknapt ben Kitty , mooi dat jullie geslaagd zijn met winkelen, ik ben zeer benieuwd naar de grote maten winkel! Iedereen weer een leuke dag gehad .
31 Augustus 2023 - 10:50
Debbie:
Oh nee, balen dat je even niet lekker was. Gelukkig heeft het niet aangehouden. Veel plezier vandaag weer. Groetjes van het zon overgoten Gran Canaria.