Dag 1 de reis
Door: Kitty
Blijf op de hoogte en volg Kitty
14 Mei 2025 | Nederland, Loppersum
Hallo allemaal,
Jullie zullen wel gedacht hebben, gaan ze niet meer weg. Nou sinds augustus niet meer. René werd ziek en toen ging het gewoon niet. Maar nu zijn we lekker een paar dagen eruit. We hadden dit al een tijdje terug geboekt. Niet naar het buitenland nog, maar gewoon in Nederland.
En eigelijk kwam het mooi uit want René kreeg een oproep voor een scan van zijn hart op 14 mei in Hardenberg.
Vanmorgen reden wemom 9.30 weg want om 11.00 uur moesten we er zijn. Precies op tijd kwamen we aan. Heel even gewacht en René kon naar binnen. Na ruim een uur was het klaar, even een bakkie koffie en toen op weg naar Loppersum. Dit was nog bijna anderhalf uur rijden. Lekker rustig gedaan, eerst naar Coevorden om te lunchen. Om 16.30 uur kwamen we bij het hotel aan. Ingecheckt en naar de kamer. Deze is wel lekker ruim en een heerlijk zitje op de kamer. Snel de koffers uitgepakt want om 17.00 uur zou er een praatje worden gehouden. Nou al wat er kwam geen praatje. Wij zijn toen nog lekker in het zonnetje gaan zitten. Om 18.00 uur was het etenstijd. Na het eten was er nog een stadswandeling, deze zou ongeveer 5 kwartier duren. René zag dit niet zitten, en we wilde voor op de kamer nog wat drinken halen. Dus zijn wij naar Apple gelopen en wat drinken en chippies gehaald. Ondertussen was het best wel fris geworden. Drinken in de kamer gezet, en zoals altijd als we op vakantie zijn kaarten mee naar beneden genomen. Koppie koffie en thee erbij en kaarten maar. Het was heel stil beneden. Na bijna 2 uur kwamen ze terug van de wandeling, helemaal verkleumd. Maar het schijnt wel leuk geweest te zijn. Om 23.00 uur had René het wel gezien en nu ligt hij voor pampus in bed. Morgen gaan we Groningen onveilig maken dus hoe dat is gegaan lezen jullie morgen.
Slaap lekker en tot morgen doeiiii Kitty
14 Mei 2025 - 23:40
P.:
Woot, Woot.
Eindelijk weer op pad !!!
P.
14 Mei 2025 - 23:58
Ineke:
Wat fijn dat jullie even weg zijn. Geniet ervan!
15 Mei 2025 - 06:36
Anneke:
Veel plezier
15 Mei 2025 - 09:08
Karin:
Veel plezier samen !
Gister samen met 3-D bij elkaar geweest en Cora heeft met/voor mij geplakt !
Supper blij mee !![e-1f60a]
15 Mei 2025 - 09:37
Hilda:
Naar de martini toren die moet je natuurlijk gezien hebben in Groningen..
15 Mei 2025 - 10:24
Marleen:
Veel plezier en geniet ervan
15 Mei 2025 - 13:05
Reny:
Hoi kitty Rene fijn dagen met elkaar en geniet ervan